CONCERTE ÎN WEEKEND: muzică în aer liber, grădini, cluburi

24 Iul 2015
CONCERTE ÎN WEEKEND: muzică în aer liber, grădini, cluburi
 Cannibal Corpse, legendarul grup death metal concertează vineri, 24 iulie, la Arenele Romane, de la ora 21.30. În deschiderea americanilor vor cânta două formații autohtone: L.O.S.T. – una dintre cele mai reprezentative nume ale metal-ului românesc și Epileptic Outbreak – o trupă aflată la început de drum. Porțile se vor deschide la 18:30, urmând ca Epileptic Outbreak să dea startul la 19:15. iar L.O.S.T. își vor începe show-ul la 20:15 și vor cânta până la ora 21:00. Mani Neumann şi Ulli Brand, trupa Farfarello cântă vineri, de la ora 23:00, la Papa la Şoni în Vama Veche. Parteneri pe scena deja de 33 de ani, Mani si Ulli combina folclorul est - european, cu jazzul, rockul si muzica clasica folosind ca instrumente vioara, blockflote si chitare acustice cu 6 si 12 corzi. Cu 19 albume la activ si peste 4.000 de concerte in toata lumea, imortalizate si pe dvd, trupa farfarello va interpreta in prima auditie in Romania si melodii care vor aparea pe urmatorul lor CD. Germanii vor veni la noi in tara direct din studioul de productie, unde lucreaza deja intens de 1 luna de zile la realizarea celui de-al 20-lea album al lor. In formula "Solo in 2" - "Solo zu 2't", germanii isi creeaza propriul univers, permitandu-ne si noua, celor din public, sa luam parte la acest moment unic in care o vioara "vorbeste" cu o chitara.

Vineri, WestSide Duet susţine un nou recital cu refrene celebre oldies, jazz, blues şi parfum de ceai în grădina Serendipity, dupa ora 20.30. WestSide Duet sunt Dan Hagiolu – voce şi Paul Simon Esperando – chitară şi voce. Cei doi vor veni cu refrene nemuritoare de jazz şi blues iar gazdele cu ceaiuri reci, marca Serendipity. Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului. Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00, pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim ceaiuri, cafele şi bunătăţi ale ceainăriei până la ora 20,30, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

Vineri, Nişte Băieţi vin în H sa ne cante "muzica de petrecere cu distors si final glorios" si sa ridice sala in picioare . Concertul va incepe dupa ora 22.30 iar din program nu vor lipsi “Deschideti poarta soarelui“ “Sa te gandesti din cand in cand la mine“, “La fereastra ta“, “Vitezomanul Gica“, “Cele mai frumoase flori”, „Baladă pentru o sticla de vin”, „Sus in deal” etc.

La Padina Festival, seara de vineri va fi rock, cu Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma. Sambata seara va avea loc traditionalul concert Suie Paparude, Firkin (Ungaria) vor sustine un concert incendiar pe ritmuri irlandeze, NAKED (Serbia) vor combina indraznet sonoritati preluate din traditia balcanica cu elemente de swing si free-jazz, iar Niste Baieti ne vor canta in ritmuri punk slagarele anilor ’80. Un eveniment aparte il reprezinta redeschidera Pesterii Ialomita, care in ultimul an a fost inchisa pentru reamenajari. Momentul va fi punctat de Camerata Muntenia printr-un recital de exceptie sambata, 25 iulie, incepand cu orele 11:00 a.m. Camerata Muntenia va mai sustine un recital si pe scena Padina Fest, dar duminica dimineata, tot de la ora 11:00.

Out of Doors Fest revine cu o noua editie intr-o noua locatie, in statiunea Costinesti, in weekendul 24 - 25 iulie 2015. Ajuns la a treia editie, Out of Doors Fest este unul dintre cele mai de succes festivaluri rock de pe litoral. Desfasurat in anii trecuti in Constanta si Mamaia Nord, anul acesta Out of Doors Fest asteapta mii de fani ai muzicii rock intr-o locatie emblema pentru acest gen muzical, White Horse Costinesti, locatie cu traditie de peste 16 ani. Festivalul va avea loc pe terenurile de sport ale Biroului de Turism pentru Tineret, aflate in imediata vecinatate a terasei White Horse. Editia 2015 aduna in cele doua zile de festival peste 10 trupe, printre care se numara Vama, Omul cu sobolani, Zdob si Zdub, Alternosfera si Trooper.

In weekendul 24-26 Iulie, la Rasnov, langa Pensiunea Damar, se va desfasura a doua editie a festivalului Lupii Liberi. Deoarece anul trecut distractia a tinut non-stop de vineri pana duminica, anul acesta vom da volumul si mai tare in prezenta unora dintre cele mai bune trupe rock romanesti. In prima seara, vineri, pe scena vor urca Hippie si Trooper iar sambata, Bucium si Kempes. Langa focurile de tabara vor canta Refried Soulz.

Sambata, 25 aprilie, in BEAT bar umanist are loc cea de a II-a editie "Pure Acoustic Roots" alaturi de trupa Soul Serenade. Intentia este da crea aceeasi stare si atmosfera din barurile si localuri blues&jazz din anii 1920, drept urmare tot concertul va fi complet neamplificat! oul Serenade continua sa exploreze idei, emotii prin cea mai pura forma a muzicii. Trio-ul acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud. In martie 2013, trupa a obtinut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs. In noiembrie 2013 trupa a participat la renumitul festival "Blues Sur Seine" din Franta. Trio-ul bucurestean este compus din Adelina Chivu- voce & kazoo, Andrei Rotariu– voce, chitara, muzicuta si tamburina, Codru Andrei – voce, mandolina. Rezervari la 0748 110 388; 031/4251173 sau la BEAT bar umanist, str. C.F Robescu 14. Intrarea este 25 de lei

Alte stiri din Muzica

Ultima oră