Concerte în 2017, anunţate până acum

04 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
Concerte în 2017, anunţate până acum

Destruction- una din formaţiile din The Big 3 of German Thrash Metal, alături de Kreator şi Sodom- revine în România, pe 31 ianuarie, în Club Fabrica, pentru un concert special de prezentare al ultimului material discografic intitulat „Under Attack”. Nervosa (Brazilia) si Rezet (Germania) vor cânta in deschidere.

Tarja Turunen, fosta solistă a grupului Nightwish, va concerta la Timişoara pe 2 februarie şi Bucureşti pe 3 februarie.

Best of Jethro Tull performed by Ian Anderson va avea loc la Timişoara- Filarmonica Banatul- pe 19 februarie şi la Bucureşti- Sala Palatului pe 21 februarie.

Richard Clayderman celebrează la București Ziua Femeii, într-un concert fulminant, cu o producție fără precedent, pe 8 martie la Sala Palatului. Celebrul pianist va fi acompaniat pe scenă de nu mai puțin de 100 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Simfonice București

Accept, Sabaton şi Twilight Force susţin un concert heavy metal la Arenele Romane, cort încălzit, pe 11 martie.

Pe 6 aprilie, Apocalyptica susţine la Sala Palatului un show ce face parte din turneul aniversar, de 20 de ani de la lansarea albumului debut, "Plays Metallica by 4 cellos", ce va fi interpretat în întregime.

Pink Martini revine pe 20 aprilie la Sala Palatului pentru o seară specială de jazz, pop şi muzică clasică.

Cântăreaţa cubaneză Omara Portuondo, din Buena Vista Social Club, cântă la Sala Palatului, pe 25 aprilie.

Gianna Nannini revine la Bucureşti, pe 27 aprilie, la Sala Palatului. Artista italiană va cânta trei ore - într-un concert inclus în ”History Tour Live”- cele mai cunoscute piese din întreaga discografie.

Pe 5 mai, George Dalaras, legenda muzicii grecesti, susţine un concert extraordinar la Sala Palatului.

Faimosul grup hard rock Deep Purple revine în România, în cadrul turneului "The Long Goodbye", în care va promova noul album, "Infinite". Concertul are loc pe 13 mai, în parcarea A a complexului Romexpo.

Marele chitarist american Al Di Meola susţine un concert la Sala Palatului pe 20 mai, în care va interpreta compoziţii proprii dar şi hituri semnate de Piazzolla şi Lennon-McCartney.

Celebrul tenor Andrea Bocelli susţine două spectacole în România, pe 22 iunie la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei şi pe 25 iunie la Cluj Arena.

Sepultura, Behemoth si Bucovina sunt primele nume confirmate la festivalul Metalhead Meeting 2017 ce va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane. Polonezii revin la Bucuresti pentru un show de 90 de minute care va contine piesele care i-au facut celebri dar si piese de pe viitorul album al trupei.

Evanescence, una dintre cele mai apreciate formaţii rock americane, cu celebra solistă Amy Lee, cântă pe 29 iunie la Arenele Romane.

Depeche Mode revine în România pentru un concert la Cluj Arena pe 23 iulie, ce promovează noul album "Spirit", pe care formația îl va lansa în acest an.

Cea de-a 23-a ediţie a Festivalului George Enescu va avea loc în perioada 2 - 24 septembrie. În deschidere va fi prezentată opera ”Oedipe” a lui George Enescu, în interpretarea London Philharmonic Orchestra, sub bagheta dirijorului Vladimir Jurowski. Peste 80 de evenimente şi mai mult de 3.000 de artişti sunt pe afişul evenimentului ce va avea loc în Capitală şi în alte şapte oraşe din România - Iaşi, Braşov, Cluj, Timişoara, Bacău, Ploieşti şi Sibiu.

Maximum Rock Festival revine cu o nouă ediție indoor ce va avea loc în perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane. Prima confirmare,formaţia germană de symphonic metal Xandria.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră