Concert Tomaselli Blues Band in InSpayer

12 Mai 2015
Concert Tomaselli Blues Band in InSpayer
Italianul nascut la Bucuresti, Alex Tomaselli este un nume binecunoscut in lumea muzicii. A fost solistul grupului Black Cat (cu Eugen Caminschi), care a realizat primul album de blues live din Romania (in 1999), Live in Laptaria Enache. Apare pe albumul Radio Big Band Blues, alaturi de elita bluesului din Romania, compune muzica pentru piese de teatru, are numeroase colaborari cu formatii de jazz, rock si reggae.

A activat intr-o serie intreaga de proiecte precum One Night Stand (cu Totu Rares si Geno Boris), T.O.N.E. (Tomaselli-Ochescu-Neagu Experiment), Gloria si Blacknight (cu muzicieni din Africa), H2O, Alin Pascal Band etc. Dar si cu  propriile formatii Alex Tomaselli Supergroup si acum Tomaselli Blues Band.

Alaturi de Tomaselli, in Blues Band sunt Mircea Horvath (pianist/ organist in Sarmalele Reci) si Radu Gheorghe (percutie). Joi 14 mai, clubul InSpayer, din Batistei 24 A, este gazda unui concert oferit de Tomaselli Blues Band. Si da, formula „oferit” este corecta, pentru ca intrarea este libera.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră