Concert livestreamed Antract 360 de grade și 3D

20 Mai 2020 | scris de Alex Revenco
Concert livestreamed Antract 360 de grade și 3D

În premiera in Romania, marți, 30 iunie, ora 21:00 va avea loc un concert Antract cu o productie scenotehnica 360 de grade (piramidala) unicat in Romania si productie audio: 3D in premiera in Romania. In deschidere DJ R.A. (15 minute pana intra toata lumea pe https://vstage.ro/)

“Pentru că tehnologia ne permite să experimentăm noi senzații vizuale și sonore, acest eveniment este o provocare atât pentru noi cât și pentru cei care vor dori să experimenteze aceste noi tehnologii. Scena va fi piramidală, 360 grade, cu o cantitate impresionantă de echipamente de lumini si efecte speciale, dar marea noutate va fi această nouă redare a sunetului care va permite ca spectatorii să audă concertul ca și cum s-ar plimba printre instrumentiști. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu cei ce vor dori să pășească alături de noi într-o lume noua, într-o alta dimensiune! Despartiti si totusi impreuna!” declară Bobiță Cătușanu, liderul trupei Antract.

Sunetul 3D este produs prin intermediul unei tehnici, denumita binaural , facuta cu ajutorul a doua microfoane pozitionate in asa fel incat la redarea sunetului captat, ascultatorul sa aiba impresia ca se afla in aceeasi camera cu sursa care a produs sunetul.

Tehnica ce sta la baza sunetelor 3D isi are originea in proiectarea theatrophone-ului dispozitivul telefonic inventat de inginerul francez Clement Ader, prin intermediul caruia erau difuzate piesele de teatru si opera in Paris la finalul anilor 1800. Light designerul evenimentului este Andrei Predut www.apartproductions.ro

Biletele sunt Normal (Nu stiu mare lucru despre Antract dar ma omoara curiozitatea de a asculta sunetul 3D!)- 25 lei, Fan Antract (Sunt fan Antract! Iubesc muzica lor) - 35 lei, VIP (Nu duc grija zilei de maine si o astfel de productie merita incurajata!)- 50 lei pe www.iabilet.ro

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră