Concert Kreator la Bucureşti: Program şi reguli de acces

24 Ian 2018 | scris de Alex Revenco
Concert Kreator la Bucureşti: Program şi reguli de acces

Kreator (foto), Vader si Dagoba cântă la Bucureşti pe 25 ianuarie la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) in cadrul primului mare show metal al anului. Concertul face parte din turneul Kreator - "Gods Of Violence", numele celui  mai recent album al germanilor.  

Mai jos aveti programul si regulile de acces pentru evenimentul de mâine.

PROGRAM SI REGULI DE ACCES

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00 iar concertele incep la ora 18:55. Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 18:00 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. 

Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

 

PROGRAM

Acces public    18:00

Dagoba:          18:55 - 19:25

Vader:             19:45 - 20:30

Kreator:           21:00 - 22:30

Biletele, disponibile la intrare, sunt 115 lei Acces General şi 165 lei Golden Circle (in fata scenei)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră