Concert byron și Lucia pe 29 noiembrie. Banii din bilete sunt direcționați către victimele tragediei din Colectiv

10 Noi 2015
Concert byron și Lucia pe 29 noiembrie. Banii din bilete sunt direcționați către victimele tragediei din Colectiv
Ca urmare a tragediei petrecute în clubul Colectiv din București, concertul ce urma să marcheze lansarea noilor albume de studio byron și Lucia a fost amânat pentru 29 noiembrie, locul de desfășurare fiind H. Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi direcționați către victimele incendiului și familiile acestora prin Fundația Estuar, www.estuar.org.

Grupul byron a transmis următorul comunicat „Ziua de 30 octombrie rămâne o rană deschisă pentru noi toți. În aceste momente dureroase nu ne simțim capabili să susținem concertul de lansare de la București așa cum a fost plănuit inițial, în data de 6 noiembrie. Printre cei plecați dintre noi se află prieteni, colegi, colaboratori, iar gândurile noastre sunt alături de familiile și apropiații lor, cât și de cei care în continuare luptă pentru viață și se recuperează pe paturile de spital. Dincolo de modalitățile evidente - donare de sânge, sprijin moral și financiar - ne simțim obligați să fim alături de cei afectați, așa cum ne pricepem cel mai bine: prin muzică. Acum, mai mult decât oricând, simțim că trebuie să ne reafirmăm credința în ceea ce facem.”

Albumul poate fi cumpărat în format fizic din magazinele de specialitate și de pe GetMusic.ro și este disponibil în format digital, pentru descărcare sau streaming, aici.  

Alte stiri din Muzica

Ultima oră