Concert B.U.G. Mafia la Romexpo !

11 Aug 2021 | scris de Alex Revenco
Concert B.U.G. Mafia la Romexpo !

B.U.G. Mafia,cea mai cunoscuta trupa hip-hop din Romania si unul dintre cele mai de succes nume din muzica rap europeana cântă pe 13 august la Romexpo, de la ora 20.00.                     

B.U.G. Mafia (Caddillac, Tata Vlad, Uzzi) a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti, in prezent trupa inroland o adevarata “armata” de fani in mediul online - peste 1,5 mil. de abonati si mai mult de 1 miliard de vizualizari pe canalul de YouTube.

Hiturile recente semnate B.U.G. Mafia  - "8 Zile Din 7”, "Sa Cante Trompetele", "Pe Coasta" si "Bani, Bani, Bani" - domina in continuare playlist-urile radio, strangand peste 125 de milioane de vizualizari si stream-uri pe platformele digitale.

Biletele, disponibile pe www.entertix, sunt 75,00 lei -acces general- presale și 250,00 lei- masa VIP, ce include o sticla de tarie (whisky/vodka) si 6 racoritoare.

Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR. Cei care sunt nevaccinați se pot testa direct la locație contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore)

Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară nici o dovadă medicala pentru participarea la spectacol.

Cei vaccinați sunt rugați să prezinte dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.

           

Alte stiri din Muzica

Ultima oră