Celine Dion, copleşită de durere, se pregăteşte pentru văduvie. Rene, soţul ei, este pe moarte

25 Aug 2015
Celine Dion, copleşită de durere, se pregăteşte pentru văduvie. Rene, soţul ei, este pe moarte
Foarte bolnav, Rene Angelil, soţul celebrei cântăreţe Celine Dion, nu mai are mult de trăit. În ciuda durerii şi a dificultăţii de a-i fi alături soţului ei în ultimele clipe de viaţă, Celine trebuie să se gândească la viitor. Pentru ea şi pentru copiii ei. Cântăreaţa a luat mai multe decizii, scrie gala.fr.

„Vreau să mor în braţele tale”, este ultima dorinţă a lui Rene, pe care i-a transmis-o soţiei sale. Rene suferă de un cancer la gât şi se află în fază terminală.

Celine Dion a declarat că medicii nu sunt în măsură să spună cât timp i-a mai rămas lui Rene de trăit. Adică este o chestiune de săptămâni sau de luni.

Un termen, scurt, orice ar fi, şi care o obligă pe cântăreaţă să îşi pregătească perioada de după Rene, adică văduvia.

Ea a mai relatat că, în ultimele luni, a purtat nenumărate conversații emoționante cu partenerul ei de viață, „singurul iubit” pe care l-a avut vreodată. Cei doi au discutat și despre moarte, precum și în legătură cu înmormântarea lui.

„Când vezi pe cineva care luptă atât de mult, impactul asupra ta este foarte mare. Îți tremură genunchii, dar, atunci când cineva care îți este drag se prăbușește, nu ai timp de plâns. După aceea, cu siguranță. Dar încă nu a venit acel moment”, a mărturisit Celine Dion.

Celine Dion a acceptat să îşi reia la 27 august concertele la Caesars Palace din Las Vegas, după o întrerupere de un an, în care a renunțat la activitatea artistică pentru a fi alături de soțul ei.

Într-un interviu pentru USA Today, artista de 47 de ani a declarat că revine pe scenă la insistențele soțului ei, cu toate că inițial nu și-a dorit acest lucru, considerând că, deși îi place să cânte pentru oameni, familia este prioritatea ei în prezent.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră