Celelalte Cuvinte, concert live pe Facebook!

16 Mar 2021 | scris de Alex Revenco
Celelalte Cuvinte, concert live pe Facebook! Galerie foto (2)

Formația Celelalte Cuvinte va concerta, duminică, în 21 martie, la Trei Beţivi Bar din Bucureşti unde accesul publicului nu va fi permis dar concertul va putea fi văzut live, pe Facebook.

https://www.facebook.com/events/2831212643862679/

Călin Pop a spus „Este primul stream live al trupei pe care îl  văd ca o formă  de restituire către fanii și publicul nostru din lipsa concertelor live cauzate de această perioadă prelungită  de pandemie. Nu pot decât să mulțumesc celor de la "Trei bețivi  bar" pentru inițiativă ."

Organizatorii au scris pe site „Celelalte Cuvinte nu se spun, se cântă, se simt și se dau din cap! Daca lăcașul nostru de cult se regăsește mai tare intr-o trupa romaneasca, este această trupă orădeană. De asta suntem foarte mândri să vă invităm la concertul Cuvintelor la Trei Bețivi!

Folosind tehnologia interactivă VR (Virtual Reality) transmitem toată întâmplarea cu vedere de 360 de grade. Vă puteți plimba astfel cu mouse-ul sau cu telefonul ca și cum ați fi în bar, lângă trupă, instrumentele și muzica lor.

Abia așteptăm să ii vedem live și să ne încălzească și răcorească sufletele obosite de frig, de dor, de pandemie, de pasiuni, de zbucium, de ură, de politică. Vă așteptăm duminică seara să ne conectam cu totii folosind toate urechile, simțurile și emoțiile ...Intrarea și spiritul sunt libere!

Donația minimă recomandată pentru susținerea evenimentului este de 40 de lei.

IBAN: RO23INGB0000999906188612, Titular cont: Trei Betivi SRL, Banca: INGB CENTRALA, Moneda: RON, SWIFT: INGBROBU, BIC: INGB

Acesta va fi primul stream live Celelalte Cuvinte, cu Marius Pop, chitara-pereche.  

Fotografii de Corneliu Cazacu

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră