Carla's Dreams la Arene: biletele din faţa scenei sunt sold out!

12 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
Carla's Dreams la Arene: biletele din faţa scenei sunt sold out!

Pe 13 mai, Carla’s Dreams pregateste un nou concert în care prezintă live noul album "Antiexemplu”, showul fiind produs de Global Records si BestMusic Live Concerts. 

Pentru acest spectacol, categoria B de bilete, fara loc, din fata scenei, este deja sold out, dar mai sunt  in continuare bilete la celelalte categorii , A si C. Biletele au urmatoarele preturi:  presale (până pe 12 mai): 199 lei categoria A, 79 Lei categoria C. În ziua concertului: 250 Lei categoria A, 100 Lei categoria C; pachet VIP - 290 Lei (include Acces in Zona VIP Lounge + CD Antiexemplu cu autograf). Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, categoria B: fara loc in fata scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.

Numarul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucati din fiecare categorie. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua magazinelor partenere dar şi în reţelele Eventim si bilete.ro. Online pe www.iabilet.ro, se poate plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Copiii cu varsta sub 7 ani vor beneficia de bilete speciale. Acestea vor costa 50% din pretul unui bilet Acces General si vor fi disponibile doar in seara concertului, la intrare.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră