Cântărețul american Chris Cornell s-a spânzurat

19 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Cântărețul american Chris Cornell s-a spânzurat

Cântăreţul american Chris Cornell s-a spânzurat, conform rezultatelor preliminare ale autopsiei, dar familia spune că nu acceptă acest verdict, analizele toxicologice fiind încă în curs, relatează USA Today. 

Soţia artistului, Vicky Karayiannis, a povestit că atunci când a vorbit cu soţul său după spectacolul de la Detroit acesta i-a spus că ar lua încă un Ativan sau două. Conform avocatului, Kirk Pasich, muzicianul de 52 de ani avea reţetă pentru un medicament împotriva anxietăţii. Ativan, un sedativ, are ca efecte secundare somnolenţa şi ameţeala, conform Institutului Naţional de Sănătate.

Fără rezultatul analizelor toxicologice, care pot dura săptămâni, spune familia, cauza morţii artistului nu poate fi stabilită definitiv. “Fără rezultatul analizelor toxicologice nu ştim ce s-a întâmplat cu Chris. Orice substanţă ar fi putut contribui la moartea lui”, a afirmat Pasich într-o declaraţie acordată vineri Associated Pres. “Chris, un dependent aflat în recuperare, avea o reţetă pentru Ativan şi se poate să fi luat mai mult decât doza recomandată", a mai spus el.

Declaraţia lui Pasich vine după ce medicul legist al comitatului Wayne a anunţat că muzicianul s-a spânzurat în camera sa de hotel după un concert. Concluzia legistului s-a bazat pe rezultatele preliminare ale autopsiei, deşi ancheta în cazul morţii sale nu s-a încheiat.

“Familia crede că dacă Chris s-a sinucis, nu ştia ce face, iar medicamentele sau alte substanţe i-ar fi putut influenţa acţiunile”, a mai spus avocatul.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră