Călin Pop a răspândit “Văpaia” !

15 Mai 2020 | scris de Alex Revenco
Călin Pop a răspândit “Văpaia” !

Solistul vocal, compozitorul si chitaristul formației Celelalte Cuvinte, Călin Pop a lansat “Văpaia” (feat Toni Dijmarescu & Flavius Suciu), al doilea single de pe albumul solo ce urmează a fi lansat în acest an prin Universal Music România, dupa ce acum o lună am putut asculta piesa „Speranța în glas”.

https://youtu.be/LdZ6L39-v94

Despre noul single Călin a declarat: „Oamenii s-au îndepărtat de ei înșiși tot mai mult în aceste vremuri moderne, în care apar tehnologii tot mai avansate. Acea văpaie este exact ceea ce lipsește. Noul material "Cutia cu secrete" va cuprinde piese care îmi reprezintă ungherele simțirilor și stărilor personale pe măsura trecerii timpului...".

Iată ce spune Toni Dijmărescu: “ Am mai colaborat cu Călin de două ori în cadrul Resita Rocks, dar recunosc că astăzi este o zi specială pentru mine: este lansat proiectul “Cutia cu secrete”, din care fac și eu parte, împreună cu vechiul meu prieten, Flavius Suciu. Cum am mai zis, acesta conține piese compuse de Călin în tot decursul carierei sale, piese care din diverse motive nu au văzut încă lumina zilei.

Să nu vă închipuiți că este material de “fața B”, din contră. Călin este unul dintre cei mai creativi muzicieni pe care îi cunosc (dacă nu chiar cel mai creativ!) și e normal ca în decursul unei cariere, cum e cea a lui, să se adune în “cutie” mai multe piese decât cele care apar pe albumele oficiale. “Văpaia” este o piesa epică de aproape 7 minute, un mix de riffuri supărate și părți melodice superbe, un pasaj mai liniștit cu acorduri a la Pink Floyd și un sfârșit super-heavy”

Melodia poate fi ascultată și descarcată de aici: https://UMRDD.lnk.to/VapaiaPR

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră