Bucureştiul intră în zodia muzicală a Galei Folk You Florian Pittiş

02 Sep 2015
Bucureştiul intră în zodia muzicală a Galei Folk You Florian Pittiş
La sfârşitul acestei săptămâni, pe durata a două seri, centrul Bucureştiului va trepida viu, prins în vâltoarea sonoră a Galei Folk You Florian Pittiş. Binecunoscuţi artişti, îndrăgiţi de toată suflarea românească iubitoare de muzică bună, vor urca pe scena amplasată în Piaţa George Enescu, pentru a extazia mii de tineri aşteptaţi să se bucure o dată cu ei.

Astfel, vineri, 4 septembrie 2015, şi sâmbătă, 5 septembrie 2015, Dinu Olăraşu, Nicu Alifantis şi Iris ori Taxi, Pasărea Rock şi Kempes, alături de alţi solişti la fel de cunoscuţi publicului, vor face ce ştiu ei mai bine – adică vor cânta – invitându-i şi antrenându-i pe cei prezenţi în faţa scenei să facă ce ştiu mai bine – adică să fredoneze şi să danseze după bunul plac.

Aşezat sub zona favorabilă a unei bune organizări, unde s-au implicat în primul rând ARCUB şi Primăria Municipiului Bucureşti, profitând şi de condiţiile meteo excelente (fără ploaie, fără vânt!), de o atmosferă caldă (toridă, chiar!) este de aşteptat ca spectacolul să fie unul dintre cele mai dorite, unul la care să te poţi raporta atunci când vorbeşti de muzica folk sau rock autohtonă.

Aşadar, te aşteptăm pe tine, iubitorule de folk şi rock, la un spectacol magistral! Veniţi, bucuraţi-vă de muzica noastră cântată de artiştii noştri, aşa cum americanii se bucurau, acum aproape o jumătate de secol, la Woodstock-ul lor, de muzica artistilor lor de atunci. Şi nu uitaţi: INTRAREA ESTE LIBERĂ! 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră