Bono, de la U2, i-a dedicat melodia „One” lui Shimon Peres (VIDEO)

13 Iul 2015
Bono, de la U2, i-a dedicat melodia „One” lui Shimon Peres (VIDEO)
Se pare că interpretul Bono, de la U2, este un mare fan al fostului premier israelian Shimon Peres, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, scrie israel21c.org. La un concert de la Toronto, de la 7 iulie, cântăreţul i-a dedicat faimoasa melodie „One”, lansată în 1992, lui Peres, care se afla printre spectatori.

În timpul concertului, Bono a atras atenţia publicului către Peres, spunându-le spectatorilor:”Este cineva aici care a avut cea mai grea sarcină pe pământ, cineva care a acţionat ca voce a înţelepciunii într-o regiune în care cele mai puternice voci sunt cele belicoase. Laureatul Premiului Nobel pentru Pace, Shimon Peres, este aici, cu noi, în această seară”.

Un fan U2 aflat la concert a realizat un mic clip video, pe care l-a urcat pe Youtube, iar presa internaţională a preluat imediat ştirea.

Omagiul adus lui Shimon Peres poate fi urmărit de la minutul 17:39 în acest video. Spectatorul, care este îndrăgostit de melodie, cântă de zor peste U2 în înregistrarea video. Ceea ce o face şi mai simatică.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră