Black Sabbath, ultimul concert. După 50 de ani Ozzy & Co au spus ADIO! (VIDEO)

05 Feb 2017
Black Sabbath, ultimul concert. După 50 de ani Ozzy & Co au spus ADIO! (VIDEO)

Trupa britanică de rock Black Sabbath a susținut, sâmbătă seară, ultimul concert din istoria sa. Spectacolul a avut loc în Birmingham, orașul în care trupa s-a născut, în urmă cu aproape o jumătate de secol.

Cel din urmă show live al legendarei formații Black Sabbath a inclus piesele reprezentative ale grupului și totodată cele mai îndrăgite de public, informeaza Agerpres.

Solistul Ozzy Osbourne și chitaristul Tony Iommi, ambii în vârstă de 68 de ani, și basistul Geezer Butler, de 67 de ani, trei dintre membrii fondatori, au interpretat la Birmingham, în cadrul ultimului concert din turneul de adio, cincisprezece piese și combinații de melodii, setul fiind încheiat cu hitul de necontestat "Paranoid", transmis live pe pagina de Facebook a trupei.

La finalul show-ului, veteranii Black Sabbath au salutat și s-au înclinat pentru ultima oară în fața mulțimii aflată în extaz, acompaniați de artificii. "Mulțumesc, noapte bună! Mulțumesc foarte mult!", a încheiat Ozzy povestea Black Sabbath.

Acesta a ținut să precizeze că turneul de adio a fost cu adevărat ultimul din istoria trupei. "Cu siguranță, gata. S-a terminat", a subliniat solistul care s-a afirmat de-a lungul anilor și printr-o carieră solo.

Formația Black Sabbath are la activ 19 albume de studio și a vândut peste 70 de milioane de discuri în toată lumea.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră