Astăzi, ultima zi de înscriere la Festivalul Naţional de Folk Chira Chiralina

28 Oct 2015
Astăzi, ultima zi de înscriere la Festivalul Naţional de Folk Chira Chiralina
Ediţia a X-a a festivalului- concurs de la Brăila va avea loc pe 20 şi 21 noiembrie la Casa Tineretului iar astăzi, 28 octombrie este ultima zi de înscriere la secţiunea concurs. Potrivit regulamentului, se pot înscrie cetăţenii români şi străini, rezidenţi sau azilanţi în România, indiferent de sex şi religie, cu vârsta cuprinsa între 18 si 35 de ani, împliniţi până la data preselecţiei.

Cei care au obţinut la Brăila, Marele Premiu, în ediţiile precedente nu pot participa la concurs. Câştigătorii unor alte competiţii de gen din ţară, care întrunesc condiţiile de vârstă şi repertoriu vor fi admişi în concurs fără preselecţie, pe baza copiei diplomei de laureat. Concurenţii vor trimite 3 piese demo în format mp3 pe adresa cult.traditional@gmail.com sau pe CD în format mp3 sau wav pe adresa: Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Piaţa Traian nr. 2, cod 810153, Brăila, Judeţ Brăila, până pe 28 octombrie.

Preselecţia va avea loc pe 30 octombrie iar lista candidaţilor admişi în concurs va fi afişată pe 9 noiembrie, la www.centruldecreatiebraila.ro.Premii: Marele premiu- 5.000 de lei, Premiul I – 2.500 lei, Premiul II –  2.000 lei, Premiul III – 1.500 lei, Premiul pentru cea mai bună creaţie – 1.000 lei, Premiul pentru virtuozitate instrumentală – 1.000 lei, Premiul de popularitate – 1.000 lei. În imagine, Icarus din Botoşani, Marele Premiu la ediţia trecută.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră