Ascultă primul single The Groovy Bastards (lyric video)

06 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
Ascultă primul single The Groovy Bastards (lyric video)

Trupă tânără formată din cinci studenţi ai secţiei de jazz- muzică uşoară a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, The Groovy Bastard cântă jazz- fusion.

În componenţa Ioana Vişinescu- voce, Andrei Bălaşa - chitara, Alex Muşat- tobe, Leonard Croitoru- clape şi Cristi Dragomir- bass, The Groovy Bastards lansează primul single intitulat „Check my brain”. Acesta va fi inclus pe viitorul EP ce va apărea în acest an. Solista formaţiei a spus: “Este o piesă despre diferenţa de mentalitate dintre oameni, care pentru mine este de multe ori un lucru apăsător. Neputinţa de a trece peste orgolii şi ideea de a te simţi ciudat şi diferit, chiar dacă în sinea ta crezi că eşti nedreptăţit şi că totuşi ai dreptate în legătură cu diverse subiecte. Este ca o revoltă asupra ascunderii sentimentelor. Suntem o generaţie care se projetează prin indiferenţă, ceea ce nu este un lucru tocmai bun. Acestea sunt lucrurile care m-au inspirat să scriu această piesă. Şi nu în ultimul rând iubirea şi problemele care apar în orice relaţie. ”

Noul single „Check my brain”, poate fi auzit live vineri, 13 ianuarie 2017 la Arenele Romane, în cadrul evenimentului : „Să nu spui ce ai făcut aseară” al trupei Bosquito şi sambătă 14 ianuarie, la Berăria H, la „Revelionul Artiştilor”, organizat de RoArt asbl.

The Groovy Bastards are deja un bogat backround muzical prin numeroasele concerte pe care le-a susţinut şi prin premiul publicului căştigat la ediţia 2016 a Festivalului de Jazz de la Sibiu. A participat şi la Festivalul de Jazz de la Tărgu Mureş din 2016 şi la Ruse Jazz Fest din Bulgaria , tot anul trecut, câştigând simpatia publicului şi mai ales a criticilor de specialitate.

https://www.youtube.com/watch?v=Ahttps://www.youtube.com/watch?v=APHrhuNZ7egPHrhuNZ7eg

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră