Ar fi împlinit astăzi 57 de ani. Circ în memoria lui Michael Jackson

29 Aug 2015
Ar fi împlinit astăzi 57 de ani. Circ în memoria lui Michael Jackson
Pentru milioane de  fani ai lui Michael Jackson, ziua de 29 august reprezintă poate cea mai tristă zi din an. Dacă ar fi trăit, Regele muzicii pop ar fi împlinit astăzi 57 de ani. An de an, admiratorii săi din întreaga lume, dar și nume sonore din industria artistică, organizează evenimente în memoria sa.

Anul acesta, faimoasa echipă Cirque du Soleil a decis să-l sărbătorească pe Michael printr-un eveniment de excepție, notează Los Angeles Times.

Show-ul de circ intitulat „Michael Jackson One” s-a desfășurat astăzi, în Mandalay Bay, iar invitații au avut parte de momente unice. Spectacolul a cuprins acrobații pe ritmurile muzicii lui Michael, costume în stilul celor care l-au consacrat pe legendarul artist, lumini unice, chiar și o hologramă cu Regele Pop interpretând unul dintre hit-urile sale.

Pentru acest eveniment artiștii de la Cirque du Soleil au lucrat cu mai vechii colaboratori ai lui Michael Jackson, coregrafi și costumieri, întocmai pentru a reda fidel valoarea artistică a legendarului artist.

Celebrul cântărețul Michael Jackson s-a stins din viață în noaptea de 25 spre 26 iunie 2009, în urma unui stop cardiac, înainte de a împlini 51 de ani. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră