Antena 3, amendată de CNA cu 15.000 lei, pentru emisiunea cu Julio Iglesias Jr.

22 Sep 2015
Antena 3, amendată de CNA cu 15.000 lei, pentru emisiunea cu Julio Iglesias Jr.
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, amendarea postului Antena 3 cu 15.000 de lei, pentru emisiunile "Sinteza zilei" în care a fost invitat Julio Iglesias Jr. şi "În gura presei", în care Mircea Badea a făcut afirmaţii jignitoare la adresa lui Cătălin Prisăcariu, scrie Mediafax.ro.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a discutat, în şedinţa de marţi, ediţia din 14 mai a emisiunii "Sinteza zilei", în care a fost invitat cântăreţul Julio Iglesias Jr. şi în care, la finalul acesteia, artistul a spus în limba română "Jos Băsescu", la solicitarea moderatorului, Mihai Gâdea, precum şi ediţia "În gura presei" din 5 - 6 aprilie (ora 23.57), când Mircea Badea a făcut în mod repetat afirmaţii ce pot fi considerate jignitoare şi licenţioase la adresa fostului prezentator B1 TV Cătălin Prisăcariu.

În urma discuţiilor, CNA a decis amendarea postului Antena 3 cu suma de 15.000 de lei. Astfel, membrii CNA Viorel-Vasile Buda, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Laura Georgescu, Valentin Jucan şi Lorand Turos au votat "pentru" aplicarea sancţiunii, iar Monica Gubernat şi Răsvan Popescu au votat "împotrivă".

În urma difuzării emisiunii "Sinteza Zilei", CNA a primit 21 de reclamaţii privind momentul în care Mihai Gâdea l-a determinat pe Julio Iglesias Jr. să rostească în limba română "Jos Băsescu".
 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră