Andre Rieu, asaltat de fani la venirea pe Otopeni

04 Iun 2015
 Andre Rieu, asaltat de fani la venirea pe Otopeni
Andre Rieu a aterizat în urmă cu câteva minute pe Otopeni, unde a fost asaltat de fani. El a venit în România însoțit de 100 de muzicieni din Johann Strauss Orchestra.
Artistul va susține mâine primul concert dintr-o serie de 7, programate în zilele de 5,6,7 11,12,13 și 14 iunie, ceea ce reprezintă o premieră pentru publicul român, de asemenea, și pentru celebrul artist. Vestea venirii sale a creat o întreagă isterie în rândul admiratorilor din România care s-au grăbit să își rezerve cele mai bune locuri.

Nascut in Maastricht, Olanda, intr-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume și cel mai bine vandut muzician clasic din toate timpurile. Detine cea mai mare orchestra privata din lume și a vândut mai mult de 40 de milioane de albume și DVD-uri. Lansarea sa internationala a venit în 1994 cu CD-ul "Strauss & Co". De atunci, a primit mai mult de 400 Platinum și 171 de Gold Awards. Are mai mult de 1,5 milioane de fani pe Facebook. In concertele sale, interpreteaza cele mai frumoase valsuri de Johann Strauß sau Franz Lehár, hit-uri de renume mondial din musicaluri si filme, cele mai iubite arii de opera si opereta, precum și muzică populară din toate decadele.

In concertele sale, André canta la vioara, dirijeaza orchestra lui și este un "conférencier" fermecător, care va interactiona cu publicul dupa fiecare piesa. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră