ANDRÉ RIEU din nou în România. Artistul lansează DVD-ul concertului susținut în Piața Constituției.

24 Noi 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
ANDRÉ RIEU din nou în România. Artistul lansează DVD-ul concertului susținut în Piața Constituției.

În luna iunie a acestui an, mult îndrăgitul violonist André Rieu a cucerit inimile celor peste 85.000 de spectatori din România cu șapte concerte grandioase.

Rezultatul celui mai important eveniment concertistic al anului 2015 a fost unul excepțional, iar momentele minunate petrecute alături de publicul din România l-a determinat pe marele artist să consolideze această relație, pregătind un cadou deosebit, în pragul lunii decembrie. Apropierea sa față de fanii din România s-a simțit cu atât mai mult în momentele dificile.

André Rieu nu a rămas indiferent în urma tragediei de la Colectiv, deplasându-se la București, special, pentru a aduce un omagiu și, de asemenea, pentru a veni în sprijinul victimelor. Profund afectat, acesta a decis să doneze familiilor îndurerate, întreg profitul rezultat în urma vânzării DVD-ului concertului de la București.

Vineri, 27 noiembrie, violonistul André Rieu revine la București pentru lansarea oficială a DVD-ului ”Live în București”. Evenimentul de lansare se va desfășura în foaierul Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, la ora 15:00, unde vor fi așteptați primii cumpărători ai noului DVD. Toți cei prezenți vor putea cumpăra primele exemplare ale dvd-ului și vor putea obține un autograf, semnat chiar de André Rieu.

Începând de vineri, 27 noiembrie, DVD-ul ANDRÉ RIEU ”LIVE ÎN BUCUREȘTI” va fi disponibil exclusiv în magazinele Carrefour și va putea fi achiziționat la prețul de 49, 90 lei.

Sub îndemnul ”Vezi, asculți, ajuți #Colectiv”, toate veniturile încasate în urma vânzării acestui DVD vor fi direcționate către familiile victimelor din clubul Colectiv.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră