Amorphis, Arch Enemy & Nightwish live @ Romexpo. Program şi reguli de acces

07 Dec 2015 | scris de Alex Revenco
Amorphis, Arch Enemy & Nightwish live @ Romexpo. Program şi reguli de acces

Accesul publicului în Pavilionul Central Romexpo va fi permis începând cu ora 17:00. Biletele pentru tribune și zona B vor fi procesate la intrarea principală, centrală. Tot aici va fi organizat și accesul special pentru persoanele în scaune cu rotile. Biletele pentru Zona A vor fi verificate la cele două intrări laterale.
Programul concertelor
17:00- acces public
18:50 -Amorphis
19:40 -Arch Enemy
21:10 -Nightwish
Reguli de acces
Este interzis accesul cu camere foto cu obiective detașabile, trepiede, blitzuri, obiecte contondente, arme, obiecte periculoase, recipiente din sticlă, metal, plastic, sticle, alcool sau alte băuturi și alimente, artificii, lampioane, materiale inflamabile, cărucioare pentru copii, bannere susținute de bețe, umbrele, scaune, lanțuri, animale de companie, substanțe interzise prin lege, medicamente neînsoțite de rețetele oficiale.
Comercializarea de băuturi, snacks-uri etc se face pe bază de jetoane, ce pot fi achiziţionate exclusiv în numerar. Comercializarea băuturilor alcoolice este permisă numai persoanelor peste 18 ani. Un act de identitate valid este necesar și trebuie prezentat la cerere. În incinta Pavilionului Central și a spațiilor amenajate de organizator nu exista bancomate.
Fumatul este interzis în interiorul Romexpo, dar fumătorii vor avea la dispoziție un spațiu dedicat, în dreptul fiecărei porți de acces în locație. În timpul derulării evenimentului, publicul are acces în afara Pavilionului doar în zona specială pentru fumători și în cea a toaletelor suplimentare. Parcarea B din complexul Romexpo cu intrare din Bulevardul Expoziției va fi deschisă pentru spectatori, contra cost, respectiv 15 lei/mașină pe toată perioada evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră