Amelia Brightman cântă alături de Gregorian (video)

07 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Amelia Brightman cântă alături de Gregorian (video)

Sora mai mică a celebrei soprane Sarah Brightman, Amelia Brightman va cânta alături de Gregorian, în concertul deja anunțat, din 16 mai, la Sala Palatului. Și Sarah Brightman a cântat alaturi de nemții de la Gregorian, reluandu-și practic cariera muzicală cu sprijinul fostului producător Enigma, Frank Peterson.

Gregorian, la primul și ultimul concert în România

Alături de Amelia va mai urca pe scena și Narcis Iustin Ianău, finalistul primului sezon al show-ului "Românii au talent". Trebuie știut că este primul concert Gregorian din România și, totodată, ultimul, pentru o lunga perioada de timp. Frank Peterson a decis ca acest proiect să ia o pauză pe termen nelimitat, sperând să revină cu ceva și mai spectaculos, peste niște ani.

Peste zece milioane de discuri vândute

Povestea albumelor din seria “Masters of Chant” a ajuns la final, corul Gregorian punând punct celor zece volume muzicale, ce au dobândit un incredibil succes peste tot în lume. Nemții au hotărât să celebreze acest moment printr-un turneu emoționant, ce se va opri și la București. Producătorul Frank Peterson, „creierul” Gregorian, este în mod cert unul dintre cei mai prolifici artiști germani. El a reușit vânzări de peste 10 milioane de albume, desemnate Disc de Aur și Disc de Platină în optsprezece țări.

Biletele la concert, între 59 și 199 de lei

În actualul turneu, de la revedere, Greogorian ne invită la o un spectacol unic, în care sunt prezentate celebre cântece pop & rock, dar și piese proprii. Componenții corului, învăluiți în robe de călugări, întregesc misterul din jurul chipurilor și glasurilor. Biletele, cu prețuri între 59 și 199 de lei, sunt disponibile în rețelele bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro și magazinele partenere.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră