Amalgama deschide concertul Judas Priest!

05 Mar 2020 | scris de Alex Revenco
Amalgama deschide concertul Judas Priest! Galerie foto (2)

Judas Priest revine la Bucuresti pe 21 iulie 2020 la Arenele Romane in cadrul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years, un eveniment Metalhead. In deschidere vor urca pe scena Dead Daisies si Amalgama.

Amalgama abordeaza un Heavy Metal clasic iar in cei aproape 20 de ani de activitate au lansat doua albume de studio. Bazele formatiei au fost puse in Rusia, mai exact in Sankt Petersburg, de un grup de artisti care aveau in comun pasiunea pentru heavy metalul clasic. Asadar, pe 21 Iulie ne vedem la Arenele Romane cu Judas Priest, The Dead Daisies si Amalgama!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele partenere. Biletele au urmatoarele preturi:  Premium (cu loc) - 349 lei in presale si 370 la intrare, Teren (fara loc, in fata scenei) -  259 in presale si 280 la intrare, Acces General (cu loc) - 159 lei in presale si 180 lei la intrare

Iată ce va cânta Judas Priest la București- Necromancer, Heading Out to the Highway, The Sentinel, Spectre, (Take These) Chains, Judas Rising, Out in the Cold, Traitors Gate, Starbreaker, Steeler, Halls of Valhalla, Prelude, Tyrant, No Surrender, Hot Rockin', Victim of Changesm All Guns Blazing. La bis: Hell Bent for Leather, Breaking the Law, Living After Midnight, We Are the Champions (Queen song)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră