Romina Power și Al Bano pregătesc un turneu artistic (VIDEO)

11 Iul 2015
Romina Power și Al Bano pregătesc un turneu artistic (VIDEO)
 Cântăreața italiană Romina Power a afirmat că lucrează cu Al Bano, fostul ei soț și partener de scenă, pentru a realiza împreună un turneu artistic în Italia, scrie presa din peninsulă, preluată de agerpres.ro.

În vârstă de 63 de ani, ea a făcut acest anunț cu ocazia lansării în Puglia, în sudul Italiei, a romanului ei semi-autobiografic intitulat „Te prendo per mano” („Te iau de mână”).

Romina Power a explicat că a revenit pe scenă alături de Al Bano datorită budismului, dar a ținut să sublinieze că relația lor este exclusiv artistică. „Cu el doar cânt și atât”, a susținut interpreta născută la Los Angeles, fiică a unei mari vedete de la Hollywood, Tyrone Power.

Ea a recunoscut că Al Bano apare și în unele dintre tablourile ei, dar a menționat că acolo este prezentat „doar din spate”.

Cei doi au fost căsătoriți din 1970 până în 1999 și au avut patru copii. Au format un duo extrem de îndrăgit în toată lumea, care a lansat numeroase șlagăre, și au reapărut împreună într-un spectacol abia la 16 ani după divorț, în 2013, la Moscova. Ulterior, au mai cântat în duet, inclusiv în România, în toamna lui 2014.
Ascultaţi aici celebra melodie "Felicita", interpretată de cei doi.
 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră