ABBA lansează piese noi, după 40 de ani

03 Sep 2021 | scris de A.V.
ABBA lansează piese noi, după 40 de ani

ABBA ți-au pregătit muzică nouă. Suedezii au anunțat reuniunea încă din 2018 și vin acum cu ‘Voyage’, primul proiect după o pauză lungă. Aproape 40 de ani au trecut de când ABBA lansau ultimul album, ‘The Visitors’.

Urmăreşti aici lansarea oficială:

ABBA pleacă într-o nouă călătorie – ‘Voyage’. Cea mai importantă reuniune din muzică se întâmplă după 40 de ani de așteptare. Suedezii lansează pe 5 noiembrie un nou album, ‘Voyage’, cu 10 piese nemaiauzite. ABBA au anunțat și un concert revoluționar, în care „ABBA-tarele’ lor vor fi acompaniate de o trupă live.

Ceea ce înseamnă că nu îi vei vedea pe ABBA pe scenă, cel puțin nu pe ei de acum. Vezi în schimb hologramele lui Agnetha (Agnieta), Bjorn, Benny și Anni-Frid întineriți, proiectate pe scenă și care vor interacționa cu publicul în timp real, datorită tehnologiei digitale. ABBA au construit la Londra o arenă de 3000 de locuri special pentru concertele ‘Voyage’, la care poți merge de primăvara viitoare. Biletele se pun în vânzare marți, 7 septembrie, la ora 12. Poți asculta deja două piese noi, „I Still Have Faith In You” și „Don’t Shut Me Down”.

Pe Twitter, cei patru membri ABBA – o anagramă a prenumelor lor: Anni-Frid Lyngstad, 75, Agnetha Fältskog, 71, Björn Ulvaeus, 76, și Benny Andersson, 74 -, au mulțumit publicului pentru „răbdare” și au spus „călătoria e pe punctul de a începe”.

Planul pentru spectacole sună cam așa: un teatru va fi deschis de luna viitoare în Estul Londrei special pentru turneul Voyage, cei patru ABBA vor fi prezenți la gala de deschidere, la premiera spectacolului. ABBA-tarele vor prelua apoi controlul asupra scenei, vor cânta și vor vorbi cu spectatorii. Va fi ca o călătorie înapoi în timp.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră