A șasea Seară de iarnă în club Fabrica !

14 Ian 2022 | scris de Alex Revenco
A șasea Seară de iarnă în club Fabrica !

2022  incepe cu o noua seara sub egida "Winter Night in Fabrica". Cea de-a sasea editie va avea loc sambata 15 ianuarie si va reuni unele dintre cele mai bune formatii autohtone : DAIUS, DINUMBRA, WARHYMN.

Daius (foto) este un proiect alcatuit din Daniel Neagoe (Clouds, Drown The Sea) - tobe, Alex Costin (Clouds, Descend Into Despair) - chitara bass, Alex Gheorghe (Clouds, Machiavellian God) - chitara, Mihai Dinuță (Clouds, Machiavellian God) - chitara, Andrei Oltean (Clouds, E-AN-NA) - voce, instrumente de suflat. Iata ce ne-a spus chitaristul Mihai Dinuță: “Daius pentru mine reprezinta o gura de aer proaspat, in foarte putine locuri am auzit o combinatie atat de reusita de influente si ma bucur foarte mult sa fac parte din acest proiect. Muzica Daius este adanc inradacinata in mitologia romaneasca, o combinatie intre agresivitatea black metal-ului si sunetele misterioase ale instrumentelor din folclorul romanesc. Este ceva aparte si vreau sa incurajez pe toata lumea sa asculte!

Trupa s-a format in pandemie, iar la inceputul lui 2021 am lansat albumul nostru de debut intitulat "Ascuns" pe care il puteti gasi atat pe bandcamp cat si pe youtube! Am avut de asemenea un numar limitat de CD-uri, care s-a epuizat, iar recent am semnat un deal cu Sleaszy Rider Records care vor lansa acest album, ceea ce inseamna ca mai multe CD-uri vor fi disponibile in curand, vom anunta totul pe paginile noastre de social media. In octombrie am avut debutul nostru live in cadrul festivalului The Temple (By Metal Gates) organizat de Final Step Productions iar pentru cine doreste sa urmareasca filmarea integrala a concertului, aceasta se gaseste pe canalul nostru de youtube!

Referitor la concertul de maine putem spune ca ne bucuram foarte mult sa revenim pe scena, in cadrul Winter Night Part VI si dorim sa ii multumim lui Dorel de la Psychosounds Music pentru ca ne-a invitat sa participam la acest eveniment. Alaturi de noi pe scena vor urca Warhymn si DinUmbra, doua trupe excelente cu care am avut placerea sa cantam si in cadrul The Temple si ne bucuram ca avem ocazia sa impartim din nou scena. Va asteptam sambata in club Fabrica, sa fiti acolo!”

Biletele se pot achizitiona din reteaua iaBilet.ro :

https://www.iabilet.ro/bilete-winter-night-in-fabrica...

- 49 RON - presale, primele 100 de bilete;

- 60 RON : la locatie in ziua evenimentului, in limita locurilor disponbile.

Copiii cu varsta pana in 14 ani au accesul gratuit, daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Accesul este permis conform reglementarilor in vigoare doar cu certificatul verde (https://certificat-covid.gov.ro/login), acesta putand fi obtinut de catre :

- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare ;

- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 ;

- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Purtarea mastii va fi obligatorie.

Program :

17.30 - acces public

18.00 - 18.50 : WARHYMN

19.10 - 20.10 : DINUMBRA

20.30 - 21.30 : DAIUS

21.30 - 22.00 : poze, merchandise ( in stanga scenei, in separeu, ultima speranta a rockului romanesc va vinde tricouri si CDuri. Treceti sa vedeti macar ce are !), ultimele beri

22.00 - conform reglementarilor pandemice actuale, locatia trebuie sa se inchida.

 

DAIUS - atmospheric / folk black metal band with deep roots in the Romanian mythology (Bucuresti, Cluj, Petrosani)

https://www.facebook.com/DaiusBand

DINUMBRA - doom death metal band (Bucuresti)

https://www.facebook.com/dinumbra

WARHYMN - black metal (Bucuresti)

https://www.facebook.com/warhymn.official

Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music S.R.L.", beneficiind de gazduirea calduroasa a clubului "Fabrica".

Alte stiri din Muzica

Ultima oră