Totul despre Cazul Harvey Weinstein. Diseară, la tv

29 Iun 2018 | scris de Sebastian S. Eduard
Totul despre Cazul Harvey Weinstein. Diseară, la tv

Canalul Crime + Investigation difuzează în exclusivitate, vineri, 29 iunie, de la ora 21:00, documentarul „Scandal sexual la Hollywood: Cazul lui Harvey Weinstein”.

Acesta urmărește ascensiunea și declinul mogulului media Harvey Weinstein și a altor personaje din domeniu. De-a lungul a 90 de minute, producția va explora parcursul vieții lui Weinstein, de la cariera și relațiile lui până la atingerea faimei, în urma succeselor înregistrate cu Miramax și The Weinstein Company.

Tot scandalul a început pe 4 octombrie 2017, în urma unui articol publicat de New York Times care detaliază poveștile victimelor abuzurilor sexuale comise de Harvey Weinstein. Această scânteie s-a transformat în foc, scoțând la lumină trei decenii de abuz din partea lui Weinstein și a altor figuri cunoscute din zona showbiz-ului. Prin acest documentar, fanii Crime+Investigation vor putea pătrunde în interiorul acestei culturi toxice, în care lucrurile sunt reglate intern, prin intermediul unor interviuri în exclusivitate cu persoane din industrie care l-au cunoscut, femei cu care s-a confruntat și prin reconstituiri în premieră ale situațiilor povestite.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră