Sute de concurenţi la preselecţiile "Câştigă România!"

09 Apr 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Sute de concurenţi la preselecţiile "Câştigă România!"

Câştigă România! este concluzia celei de-a doua runde de preselecţii organizate joi, 6 aprilie, la sediul TVR, pentru cea mai recentă emisiune concurs a Televiziunii Române. Cei care au vrut să demonstreze că îşi cunosc bine ţara nu au fost puţini. Peste 200 de candidaţi şi-au pus la bătaie cunoştinţele de istorie şi geografie şi au sperat ca răspunsurile corecte să-i aducă, din 17 aprilie, faţă în faţă cu Virgil Ianţu, pe TVR 2, în cel mai provocator concurs de cultură generală, "Câştigă România!". 

 

Au răspuns întrebărilor despre istoria şi geografia ţării noastre, concurenţi între 18 şi 82 de ani, din Bucureşti, Sibiu, Ploieşti, Piteşti, Craiova, Târgu Jiu. Pregătirea profesională a celor  veniţi la preselecţii nu a contat. Printre ei s-au numărat elevi, studenţi, masteranzi, profesori, bibliotecari, persoane casnice, pensionari, şomeri, sau ghizi turistici. Dintre cei dornici să câştige, doar cei mai bine pregătiţi au mers în urmatoarea etapă. Producătorii au avut parte şi de o surpriză, cel mai tânăr aspirant la marele premiu abia împlinise vârsta minimă de participare, 18 ani, cu doar două zile înaintea preselecţiilor. 

 

De săptămâna viitoare, concurenţii selectaţi se pregătesc pentru întâlnirea cu Virgil Ianţu şi vor începe filmările în Studioul 2 al Televiziunii Române.

 

Din 17 aprilie, de luni până joi, de la ora 20.00, TVR 2 aduce în faţa telespectatorilor o provocatoare emisiune-concurs, "Câştigă România!", un format 100% românesc despre istoria şi frumuseţile acestei ţări.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră