Minți criminale: Dincolo de hotare. Premiera: la AXN, diseară

06 Oct 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Minți criminale: Dincolo de hotare. Premiera: la AXN, diseară

 

Serialul Minți criminale: Dincolo de hotare/ Criminal Minds: Beyond Borders(sezonul 1, 2016) aduce în toamna aceasta pe AXN seri de joi pline de suspans și acțiune. Gary Sinise, cunoscut mai ales pentru rolul din CSI: NY, un actor distins cu premiile Emmy și Globul de Aur, joacă rolul principal în noua producție polițistă.

Șeful unității, Jack Garrett (Sinise), un vechi și fin cunoscător al FBI-ului, conduce divizia internațională a biroului, căutând soluții, răspunsuri și vinovați atunci când cetățeni americani se află la ananghie în țări străine. Echipa sa urmărește cu îndârjire criminalii de și peste granițe, deși de multe ori rămâne chiar în sediul din Quantico.

Clara Seger (Alana de la Garza - Law & Order) este un antropolog inteligent, pasionat de călătorii și poliglot. Matthew Simmons (Daniel Henney - Big Hero 6) este un fost soldat-erou. Russ "Monty" Montgomery (Tyler James Williams - The Walking Dead) este analistul IT genial al unității, care consolează familiile victimelor, iar Mae Jarvis (Annie Funke - The Intern) este legistul neînfricat al echipei.

Cei cinci agenți excepționali își riscă viețile pentru a salva cetățenii americani din situațiile periculoase în care se află, în afara granițelor Statelor Unite.

În primul episod, unitatea internațională a FBI-ului călătorește până în Thailanda unde trei voluntari americani sunt dați dispăruți într-o misiune în Bangkok. Echipa condusă de Garrett are doar foarte puțin timp la dispoziție să găsească dovezi care să îi conducă la găsirea celor trei, pentru că o furtună de proporții amenință orașul.

Un serial polițist, plin de intensitate, al treilea titlu al fancizei Minți criminale este o producție marca The Mark Gordon Company, CBS Television Studios, ABC Studios, fiind creat de Erica Messer (Minți criminale și Charmed– producător; The O.C. – scenarist). Producători executivi: Erica Messer, Mark Gordon, Nick Pepper, Adam Glass.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră