Divorț. Sarah Jessica Parker se întoarce la HBO. Premiera – sincron cu cea americană

08 Oct 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Divorț. Sarah Jessica Parker se întoarce la HBO. Premiera – sincron cu cea americană

Sarah Jessica Parker se întoarce la HBO într-un nou serial de comedie, Divorț/Divorce. Parker o interpretează pe Frances, o femeie care dorește să-și reevalueze viața și căsnicia. Ea descoperă că nu este atât de ușor pe cât credea să o ia de la început.

Creat de Sharon Horgan, primul sezon, care are 10 episoade, o are în centru pe Frances care, după mai bine de un deceniu de mariaj și doi copii, începe să-și reevalueze viața și relația tensionată cu soțul ei, Robert. Divorț, care are momente de umor tăios în situații tensionate, este despre doi oameni care trec prin cel mai dificil moment al vieții lor și au sentimente mai intense unul pentru celălalt decât au avut în ultimii ani.

Din distribuția serialului, care va avea episoade de jumătate de oră, fac parte, alături de Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins, Charlie Kilgore.

Imediat după Divorț, HBO va difuza serialul original HBO Insecure, care prezintă prietenia a două femei de culoare, precum și experiențele lor mai puțin plăcute.

Creatoarea Issa Rae vine la HBO cu acest serial de comedie, care le prezintă pe prietenele cele mai bune Issa (Rae) și Molly (Yvonne Orji și viața lor în Los Angeles.

Insecure îi duce pe telespectatori în lumea unor personaje care deseori joacă roluri secundare, prezentând viața a două femei de culoare care fac față unor experiențe zilnice deloc confortabile, însă deseori amuzante.

Ambele producții originale vor fi difuzate la HBO din 10 octombrie, în fiecare luni, Divorț de la 05:00 și 21:00, iar Insecure de la ora 05:30 și 21:30. Serialele vor fi disponibile pe HBO GO, iar primul episod din fiecare va putea fi urmărit fără abonament din 12 octombrie.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră