O nouă emisiune în grila SmartFM - „La minuni înainte”. O emisiune cu inima la vedere

16 Feb 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
O nouă emisiune în grila SmartFM - „La minuni înainte”. O emisiune cu inima la vedere

„La minuni inainte!” isi propune sa fie o emisiune care sa reprezinte vocea comunitatii, sa promoveze oameni, proiecte, initiative sociale individuale sau ale unor ONG-ul active in spatiul public.

In fiecare seara de miercuri, de la 20 la 22 va asteapta o emisiune care, printre muzica buna, va aduce noutati si informatii despre cei care fac din societatea in care traim un loc mai bun.

 

In a doua parte a emisiunii Veronica va avea un invitat impreuna cu care va povesti pe indelete despre proiectul de care se ocupa acesta, modul in care el aduce valoare comunitatii si cum se pot oamenii implica.

 

“La minuni inainte!” este, de un an si trei luni, urarea pe care Veronica o face in comunitatea ei - minuni.ro - un proiect bazat pe voluntariat prin care si-a dorit sa ajute si sa promoveze faptele de

bine ale altora organizand diferite evenimente de fundraising speciale, avand mereu alt beneficiar - de exemplu Lola & Friends Charity Party, petrecerea catelusei ei, salvata de pe strada, care in cele doua editii de pana acum a strans fonduri si a ajutat copii defavorizati aflati in grija Fundatiei Casa Lidia, respectiv Touched Romania. Alti beneficiari ai actiunilor organizate pana acum sunt Magicamp, Zi cu fapte bune, Teach for Romania si Asociatia Sonia Maria.

 

O componenta necuantificabila a proiectului minuni.ro tine de plantarea constanta de... seminte de fapte bune, gesturi mici care fac lumea mai frumoasa si care contribuie la cea mai frumoasa dintre lumile posibile, cum o numea Optimistul lui Voltaire.

 

Asadar “La minuni inainte!” vrea sa fie o emisiune cu inima la... vedere, doua ore despre oameni buni si comunitate, din care sa razbata incredere in cei de langa noi si in societate.

Emisiunea “La minuni inainte!”, cu Veronica Soare, este transmisă în fiecare miercuri la SmartFM, între orele 20.00 si 22.00.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră