Next Star, sezonul 8. Show-ul prezentat de Dan Negru revine, la Antena 1, din 16 februarie

01 Feb 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Next Star, sezonul 8. Show-ul prezentat de Dan Negru revine, la Antena 1, din 16 februarie

 “Next Star” revine, la Antena 1, din 16 februarie, de la ora 20.30, cu cel de-al optulea sezon prezentat de Dan Negru. Un sezon în care lupta se anunță mai aprigă ca niciodată căci, de această dată, jurații Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa vor fi cei care vor aduce în concurs copii talentați în diferite domenii. Și vor trage cu dinții ca aceștia să ajungă cât mai departe în competiție.

“Sezonul acesta lupta se ascute! Spre deosebire de celelalte sezoane, de data asta jurații sunt cei care vin cu copiii în concurs. Fiecare jurat are două propuneri pe ediție și va trage cu dinții ca cei doi copii “ai săi” să ajungă cât mai departe. Vor exista în continuare stelele verzi și înfricoșătoarele stele roșii. Juratul nu va avea voie să voteze pentru copiii pe care îi aduce în competiție. Poate încerca să influențeze decizia celorlalți trei jurați, însă nu are voie să acorde nici o de stea, fiind subiectiv”, spune producătorul show-ului, Dana Mladin.

O altă noutate a sezonului vor fi numerele de familie, care se vor regăsi în fiecare ediție a show-ului. “Plecând de la un copil talentat în orice domeniu, am descoperit că și membri ai familiei sale sunt talentați. Așa că e liber la participarea cu tot familionul! Că e vorba despre cântăreți, sportivi sau dansatori, actori sau circari, putem vedea sezonul ăsta cum talentul se transmite din tată în fiu”, mai spune Dana Mladin. 

Cine sunt primii concurenți pe care jurații Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL îi vor aduce în concurs, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 16 februarie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră