„Bravo, România!” începe în această seară

05 Apr 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
„Bravo, România!” începe în această seară

Din 5 aprilie, în fiecare marți de la ora 20.30, telespectatorii Antena 1 spun „Bravo, România!”. Cel mai nou show de entertainment care îmbină musicalul cu o componentă caritabilă va aduce în casele românilor momente cu adevărat spectaculoase.

Echipe din diverse domenii, care nu au nicio legătură cu scena, își unesc forțele pentru o cauză nobilă: în fiecare ediție trei echipe – de la bucătari, la vatmani sau corporatiști – lasă deoparte meseria pe care o fac zi de zi și urcă pe scenă, totul pentru a ajuta un coleg aflat în suferință, un prieten care are nevoie de ajutor sau o persoana cu a cărei poveste se identifică.

Așa se face că sub bagheta maeștrilor de ceremonii Liviu Vârciu și Diana Munteanu, angajații din diverse domenii vor pune în scenă musicaluri spectaculoase și surprinzătoare, care vor fi jurizate ediție de ediție de Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion și Dani Oțil. Bucătari profesioniști, pizzari, taximetriști, vatmani de la RATB, shaormari sau angajați de la o curățătorie ecologică au simțit pe pielea lor cum e să strălucești pe scenă: au dezbrăcat uniformele, au lăsat laptopurile și au oprit motoarele pentru a-și pune costume strălucitoare, machiaje sofisticate, peruci uluitoare și pentru a le etala în coregrafii cu poveste.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră