În această seară Antena 1 difuzează super-producţia "Frozen – Regatul de gheaţă" în variantă dublată

28 Feb 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
În această seară Antena 1 difuzează super-producţia

Tânăra Anna şi Crăiasa Zăpezii Elsa le dau întâlnire telespectatorilor începând cu ora 20:00 pentru a porni împreună într-o călătorie de poveste, ce le va scoate în cale troli, fiinţe magice, amuzantul om de zăpadă Olaf, dar şi o mulţime de pericole.

Dalma Kovacs – artista care a dat glas Elsei în animaţia „Frozen – Regatul de gheaţă” şi acum, la mai bine de trei ani de la lansarea peliculei primeşte telefoane din partea prietenilor: „Pot spune că am inventat un nou gen – musicalul la telefon. Imediat după lansare, toţi prietenii cu prichindei mă sunau să mă roage să vorbesc la telefon cu cei mici. Unii dintre ei au rămas consecvenţi, chiar zilele trecute „Elsa” a vorbit, pentru a nu ştiu câta oară, cu o fetiţă de 6 ani. E datoria mea faţă de româncuţe”, a mai povestit ea, care îşi aminteşte amuzată de drumurile făcute la magazinul oficial Disney România.

„Ce cadou mai frumos puteam face, dacă nu un dvd cu autograful Elsei. Cred că am achiziţionat peste 150 de dvd-uri până acum, iar când am aflat că Antena 1 va difuza duminica aceasta pelicula, am organizat o vizionare la mine acasă, cu toţi prietenii.”

Alte stiri din Film

Ultima oră