National Geographic și Diva, scoase din grila Telekom

26 Iun 2018 | scris de Sebastian S. Eduard
National Geographic și Diva, scoase din grila Telekom

Într-o scrisoare către abonații Telekom (cam 1,3-1,4 milioane în acest moment, după calculele noastre) compania de distribuție îi informa despre rearanjarea pachetelor începând cu 1 iulie.

Evident că totul se face în “favoarea” telespectatorilor care primesc gratuit (doar pentru prima lună, pentru că apoi vor trebui să plătească) 13 canale noi.

Sunt scoase, în schimb, din grilă canalele BabyTV, Diva Universal, National Geographic și Nat Geo Wild.

Având în spate “experiența” războiului RDS – Discovery, de acum câțiva ani, am cerut părerea celor de la National Geographic.

“Nu putem dezvălui nici o informație despre negocierile cu operatorii care au loc în acest moment. Oricum, informația care este publică este că abonații pachetului S de la Telekom nu vor mai vedea canalele National Geographic de la 1 iulie. National Geographic observă cu tristețe cum programele sale premium, de înaltă calitate nu vor mai fi oferite clienților Telekom”, a fost răspunsul celor de la NG.

Canalele National Geographic care dispar nu sunt puține. Vorbim de National Geographic, National Geographic HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo People, Nat Geo People HD dar și de canalul pentru copii Baby TV.

Lor li se adauga canalul de filme Diva Universal.

Canalele National Geographic vor fi distribuite în continuare de RCS&RDS, UPC, Orange, AKTA

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră