Marius Tucă Show. Invitați Gabriela Baltag și Andrei Ursu, miercuri, 18 noiembrie, de la ora 18.00, la Aleph News

18 Noi 2020 | scris de A.A.
Marius Tucă Show. Invitați Gabriela Baltag și Andrei Ursu, miercuri, 18 noiembrie, de la ora 18.00, la Aleph News

”Marius Tucă Show”, miercuri, 18 noiembrie, de la ora 18.00. Invitați sunt judecătoarea Gabriela Baltag și Andrei Ursu, fiul disidentului anticomunist Gheorghe Ursu.

Judecătoarea CSM Gabriela Baltag ne spune care sunt repercusiunile adoptării tacite de către Parlament, zilele trecute, a Legii 51/1991 privind securitatea națională, care prevede ca mandatele de siguranță națională să devină din nou probe în dosarele penale. Ce înseamnă implicarea serviciilor de informații în cercetarea penală? Ce e bine și ce e rău în propunerile de modificare a legilor justiției aflate în dezbatere publică?

Rămânem la justiție și în partea a doua a emisiunii, când invitat este Andrei Ursu, fiul disidentului anticomunist Gheorghe Ursu, ucis în 1985 în arestul Miliției București. Judecătorii Curții de Apel îi contestă lui Gheorghe Ursu calitatea de disident politic și îi achită pe cei doi torționari care i-au luat viața. Fiul său nu lasă lucrurile așa și caută dreptatea mai departe, atacând hotărârea judecătorilor.

E justiția oarbă? Afăm azi la Marius Tucă Show, în direct, la Aleph News şi pe miscareaderezistenta.ro.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră