Marius Tucă Show începe la ora șapte, diseară, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt artista Iulia Vântur și publicistul Ion Cristoiu

07 Iun 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show începe la ora șapte, diseară, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt artista Iulia Vântur și publicistul Ion Cristoiu

Marius Tucă Show începe la ora șapte, diseară, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt artista Iulia Vântur și publicistul Ion Cristoiu.

Prezentatoare TV, model. Cântă, râde și dansează. A electrizat Bollywood-ul nu doar cu zâmbetul ei spectaculos, ci și cu dimensiuni ale ființei ei despre care mulți dintre noi habar n-aveau. Alunecă ușor între cultura română și cea hindusă. Probabil că această capacitate vine de undeva de mai departe de ea însăși. Dar ar fi mai bine să vii diseară la Marius Tucă Show să afli de la Iulia însăși cum se face că împacă atât de bine două continente atât de diferite cultural.

Peste o săptămână, PSD are de gând să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Florin Câțu – gest despre care se glosează mult în ultimele zile. Care sunt implicațiile acestuia și ce se întâmplă dacă moțiunea trece sau nu, află diseară la Marius Tucă Show, din discuția cu cel căruia nimic nu-i scapă – Ion Cristoiu.

Marius Tucă Show, diseară, la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. “Unul dintre neajunsurile care decurg din neimplicarea în politică este acela că ajungi să fii guvernat de cei inferiori ție” (Platon)

 

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră