Marius Tucă Show începe diseară la ora șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi – Alina Cîrjă, directorul Școlii Româno-Finlandeze, părintele Constantin Preda și creatoarea de emoții Alexandra Paven.

10 Iun 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show începe diseară la ora șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi – Alina Cîrjă, directorul Școlii Româno-Finlandeze, părintele Constantin Preda și creatoarea de emoții Alexandra Paven.

Directorul Școlii Finlandeze, Alina Cîrjă, s-a luptat mult să aducă o schimbare în sistemul de educație, iar rezultatele de până acum par s-o confirme. Astăzi vine la Marius Tucă Show să-ți prezinte un proiect-pilot despre cât de mult înseamnă implicarea tatălui în educația copiilor. Figura paternă e vitală pentru creșterea unui copil armonios psihic. Aici, Alina Cîrjă vine cu un pachet de propuneri pentru cum pot face tații să se implice mai mult în educația copiilor lor. Vino diseară la Marius Tucă Show și afli despre de ce avem nevoie de tați.

Ziua Înălțării Domnului și Ziua Eroilor. E ziua în care Hristos S-a înălțat la cer de pe Muntele Măslinilor, în văzul apostolilor și a doi îngeri. Dacă Învierea nu a avut martori, Înălțarea a avut-o. Înălțarea Domnului închide în chip rotund întreaga ființă hristică, arătându-i divinitatea și demonstrând că omul se poate îndumnezei. “În lume necazuri veți avea. Dar îndrăzniți! Eu am biruit lumea!”, spune Hristos. Să nu uităm niciodată că avem, în fiecare secundă posibilitatea de a ne îndumnezei, după exemplul Mântuitorului. Părintele Constantin Preda vine la Marius Tucă Show ca să-ți spună mai multe despre excelența creștinismului.

Alexandra Paven se mișcă lejer în lumea simbolurilor atavice. Parfumurile ei sunt paranteza dintre eternitate și mitocondrii. Stă cu zânele la cafea și le dă sfaturi zmeilor. Știe că cel ce-ți cere să crezi în el e un mincinos (Trust me, I’m a liar!) și mai știe că parfumul e preambulul seducției. Îți spunem un secret: mâine e ziua ei. Vine la cel mai dur realizator de radio, televiziune și presă scrisă din toate timpurile pentru că poveste, pentru că legendă.  Hai s-o vezi pe femeia-emoție într-o discuție-spectacol!

Marius Tucă Show. De la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. “Eleganța nu e posibilă fără parfum. E nevăzut, e de neuitat, accesoriul ultim” (Coco Chanel).

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră