“Deschide ochii”, serialul anului la ProTV, începe în această seară la ProTV

04 Ian 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
“Deschide ochii”, serialul anului la ProTV, începe în această seară la ProTV

Telespectatorii vor face cunostinta cu Horia Barbu (Victor Rebengiuc), avocatul nevazator genial, care reuseste, de fiecare data, cu fiecare caz, sa demonstreze ca pasiunea, determinarea si munca pot duce la rezultatele corecte!

 

De la 20:30, primul episod le va aduce telespectatorilor un caz interesant, in care un scurtcircuit da peste cap viata unei intregi familii, a prietenilor si chiar si a vecinilor. Horia Barbu, ajutat de mana sa dreapta, Denis Tomulescu (Andi Vasluianu) si Emilia Sterian, tanara studenta la Facultatea de Drept, care este stagiara la cabinetul de avocatura, vor face tot posibilul pentru a descoperi ce s-a intamplat si, mai ales, persoana vinovata.

 

In episodul doi, un tata risca sa nu isi mai vada niciodata copilul, intr-o poveste care pare cusuta cu fir alb. Insa avocatul Horia Barbu, nevazatorul perspicace care este, in acelasi timp, un foarte bun strateg, va reusi sa afle povestea adevarata din spatele acestei familii deja dezbinate.

 

Astazi, de la ora 20:30, PRO TV ii aduce pe micile ecrane, in premiera absoluta, pe Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Aylin Cadir, Razvan Vasilescu, Radu Gabriel si multi alti actori valorosi, intr-un serial care spune povestea avocatului nevazator care apara numai persoane nevinovate.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră