Ce vedem la TV în a doua seară de Crăciun?

26 Dec 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ce vedem la TV în a doua seară de Crăciun?

A doua zi de Craciun, sau, ca sa fim mai exacți, în seara de 26 decembrie, televiziunile au pregătit programe după pricepere, pentru a te ține în fața televizorului. Să vă spunem ce ne-a atras noua atenția...Cîteva filme și concerte, dacă vreți să mergeți pe mâna noastră...

Ora 18.00 – HBO2 – seară Marvell. De la ora 18.05 este programat Razbunatorii, pentru ca de la 20.30 să vină Răzbunătorii 2. Sub semnul lui Ultron. În fine, la 22.50 aventurile continuă cu Omul Furnică


Ora 20.00 – HBO – Pan, aventuri în țara de nicăieri. O ecranizare noua, din 2015. Băieţelul din Neverland imaginat de J.M. Barrie are parte de o nouă versiune. Aventura urmăreşte întâmplările prin care trece un orfan în magica Ţară de Nicăieri. Pe lângă distracţie şi pericole, băiatul îşi descoperă adevăratul destin, acela de a deveni eroul Peter Pan. Din distribuție – Levi Miller, Hugh Jackman.


Ora 20.30 – Pro Cinema – Ice Age 2. Apariția Dinozaurilor. Dacă vă era dor de personajele deja cunoscute...


Ora 21.00 – CINEMAX – Zece negri mititei. Este un serial din 2015 care debutează acum și este, evident, după romanul Agathei Christie. În această seară – două episoade.


Ora 21.01 – TVR1 – concert Andrea Boceli. Superstarul internaţional Andrea Bocelli revine pe scenă cu minunata interpretare a pieselor de pe mult-aşteptatul lui album "Cinema".


Ora 21.50 – DigiTV – Furios și iute 7. Aventurile lui Dominic şi Brian continuă iar cu sufletul la gură. Filmul vine cu suflul rece al pierderii actorului Paul Walker, dispărut într-un tragic accident de maşină. Cadrele finale, pe care nu a apucat să le mai filmeze, sunt montate cu "prezenţa" lui digitalizată.


Ora 23.30- ANTENA 1 – concert Ștefan Bănică. Dacă ați ratat concertul de Crăciun de anul acesta...


Ora 00.30 – TVR2 – Poveste de Crăciun 2016. Un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reuneşte pe scena Sălii Polivalente nume mari din artele spectacolului şi nu numai. De încercat.

ce vedem tv craciun

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră