Valentine's Day. Mesaje, sms-uri, urări şi declaraţii de dragoste de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

13 Feb 2016 | scris de Veronica Micu
Valentine's Day. Mesaje, sms-uri, urări şi declaraţii de dragoste de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

Un mesaj de dragoste de Valentine's Day poate fi nu doar un gest frumos pentru persoana iubită, dar şi metoda ideală de a scăpa de reproşuri în cazul în care aţi uitat să-i luaţi un cadou de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

Dacă nu aveţi inspiraţie să formulaţi o declaraţie de dragoste personalizată, v-am pregătit mai jos o selecţie de mesaje care vă pot fi de folos:

* Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!

* 160 de caractere nu-mi sunt de ajuns să-mi exprim dragostea, aşa că restul va trebui să ţi-l imaginezi.

* Iartă-mi ochii pentru că te admiră. Mi-ai furat inima când te-am văzut. Fă-mă ciudat sau nebun, dar de câte ori inima-mi bate numele tău eu îl rostesc!

* Poţi să-ţi spun astăzi că te iubesc? Dacă nu, pot să-ţi spun mâine? Dar poimâine? Pentru că te voi iubi în fiecare zi din viaţa mea.

* Cineva mi-a spus că ziua are 24 de ore, că o oră are 60 de minute, că un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

* Odata mi s-a întâmplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua în care te-am întâlnit pe tine.

* Nu ştiu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista, întotdeauna îmi inveseleşti ziua şi mă faci să simt că trăiesc cu adevarat, tu esti steaua mea călăuzitoare, care îmi păzeşte nopţile, nu pot decât să te iubesc foarte mult şi tu eşti totul pentru mine!

* Aştept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze şi să-mi spună "te iubesc!", iar acea rază să fie vocea ta ce mă trezeşte de dimineaţă!

* Eşti atât de dulce atunci când zâmbeşti, când râzi, când plângi, când mă cerţi, când mă alinţi, când mă iubeşti!

* Dacă m-ai întreba cine sunt, ţi-aş răspunde IUBIREA, dacă m-ai întreba ce fac, ţi-aş spune IUBESC, dacă m-ai întreba pe cine, aş spune PE TINE!

* Te iubesc, îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!

* Eşti în gândul meu mereu şi visez să-ţi sărut buzele de mii de ori. Mă uit în ochii tăi şi simt că tu eşti tot ce mi-am dorit!

* Dacă aş fi înger aş face ca visele să ţi se adeverească, dar nu sunt decât un om care poate să te iubească.

* Crezi în iubire la prima vedere? Sau va trebui să revin?

* Tu reprezinţi frumosul, blândeţea şi gingăşia din viaţa mea. Fără tine viaţa mea ar fi cenuşie, dar cu tine e vie, dulce şi colorată.

* Sunt frunze ce nu cad oricât de tare ar bate vântul. Sunt inimi ce nu se despart nicicând, chiar dacă sunt departe!

* Daca aş amaneta un gram din dragostea mea pentru tine, ţi-aş cumpăra lumea întreagă şi încă ceva...

* Dacă până acum mă gândeam dacă e bine sau nu ceea ce se întâmplă, acum nu mă mai interesează. Ştiu că te iubesc şi asta e tot ce contează...

* Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri şi atitudini. Hai să ne bucurăm de iubire! E Ziua Îndrăgostiţilor!

* Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. Te iubesc, draga mea!

* Orice ai face sunt alături de tine. Sper ca toate visele tale să s.e împlinească. Oriunde, oricând, voi fi lângă tine dorindu-ţi dragoste şi fericire. Pentru că te iubesc.

* Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aş mai clipi niciodată, de frică să nu las să treaca vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine.

Alte stiri din Life style

Ultima oră