Canon a lansat PowerShot G3 X Design clasic, superzoom 25x, ISO pană la 12.800 (GALERIE FOTO)

18 Iun 2015
Canon a lansat PowerShot G3 X Design clasic, superzoom 25x, ISO pană la 12.800 (GALERIE FOTO)
Canon adaugăun nou membru prestigioasei sale serii PowerShot G-Series – noulPowerShot G3 X. În calitate de prima cameră foto compactă Canon cu superzoom și un senzor CMOS iluminat posterior, de tip 1.0, noul PowerShot G3 X realizează imagini de o calitate impresionantă, pentru pasionații de fotografie și video, și vă ajută să atingeți noi niveluri de creativitate cu o cameră foto compactă.

Combinând sistemele optice de top de la Canon, un interval de zoom versatil, de 25x, și control manual de nivel DSLR, modelul PowerShot G3 X vă oferă libertatea de a vă apropia și mai mult de subiect pe măsură ce călatoriți, explorați și fotografiați, totul din mișcare. Ideală pentru fotografii uimitoare din natură sau pentru a surprinde toate detaliile unui meci sportiv, camera foto PowerShot G3 X este alegerea fotografilor experți, care doresc rezultate impecabile.

Creată de experti pentru a livra imagini cu a căror calitate fotografii se pot mândri, noul PowerShot G3 X îmbină cele mai puternice specificații ale unei camere foto Canon compacte super zoom de până acum. Puteți surprinde cu ușurință detalii și culori vibrante, datorită senzorului CMOS de tip 1.0, iluminat posterior, de 20,2 MP; iar, când acesta se asociază cu obiectivul f/2.8-5.6 cu diafragmă cu 9 lame, vă ajută să creați imagini cu un blur de fundal minunat. Fie că vă aflați la un eveniment sportiv sau urmăriți animale sălbatice, zoom-ul optic 25x vă aduce și mai aproape de subiecți, fără a pierde din claritatea necesară unor fotografii cu adevărat frumoase.

Pentru a obține performanța cerută de fotografii avansați, Canon a echipat noul PowerShot G3 X cu procesorul DIGIC 6, pentru o viteză extremă; iar, pentru a fotografia cu încredere în condiții dificile de iluminare, sistemul HS al camerei foto poate reda detalii vii și frumoase, chiar și pe lumină slabă, cu un ISO de până la 12.800. Creată pentru a ține pasul cu subiecții în mișcare, camera foto PowerShot G3 X poate fotografia până la 5,9 cadre pe secundă, pentru a surprinde toată acțiunea din jur. În plus, autofocusul rapid asigură rezultate clare și bine focalizate de fiecare dată.


Cineaștii în devenire pot crea filme Full HD uimitoare. Cu un nivel de control obtinut de obicei de camerele video profesioniste, modelul PowerShot G3 X vă permite să dați formă scenelor prin imagini cu frecvență variabilă, de la 24p până la 60p, precum și prin control manual pentru diafragmă și ISO. Capabilă de înregistrări audio de o claritate excelentă, datorită unei latitudini de expunere extinse, camera foto dispune și de mufe dedicate pentru microfon și căști audio, precum și o ieșire HDMI live, pentru a putea vizualiza rezultatul pe un monitor extern în timpul filmării. Mențineți imaginea stabilă, chiar și atunci când filmați în timpul deplasării pe stradă sau cu un mijloc de transport rapid, datorită sistemului Intelligent IS și modului avansat Dynamic IS pe 5 axe.
Pentru realizarea de filme, funcția Short Clip Movie vă ajută să creați videoclipuri de patru, cinci sau șase secunde cu multiple opțiuni de redare; iar modul Story High lights selectează inteligent fotografii și videoclipuri ale anumitor persoane, evenimente sau date, combinându-le apoi într-un singur film scurt și ușor de partajat. 

Alte stiri din It

Ultima oră