În curând, Spotify sosește oficial în România

12 Oct 2017 | scris de Alex Revenco
În curând, Spotify sosește oficial în România

După ce multe servicii de streaming video și audio au fost lansate în România, este rândul Spotify, unul dintre cele mai așteptate din categoria sa.

Spotify este unul dintre cele mai așteptate servicii de streaming în România, chiar dacă a putut și poate fi folosit la noi în țară, fără o prezență oficială. Problema e că, la fel ca în cazul oricărei alte aplicații indisponibile oficial, trebuie să te chinui ceva mai mult decât ar trebui pentru a te înregistra și pentru a putea plăti pentru serviciu. Tutorialul pentru folosirea Spotify în România e destul de stufos, însă va deveni irelevant în viitorul apropiat, din fericire.

Recent, un utilizator posta pe forumurile serviciului că data de lansare a Spotify în țara noastră este 19 octombrie. Același utilizator a mai făcut o completare pe forumuri, spunând că atunci când intri pe spotify.com, nu mai ești înștiințat că serviciul nu este disponibil în țara în care te afli. De asemenea, dacă încerci să te abonezi la serviciu, poți alege România dintre țările disponibile, după ce site-ul detectează că vrei să folosești un card de credit românesc.

Potrivit playtech.ro, în curând compania va face un anunț oficial cu privire la intrarea pe piața din România. Din păcate, nu vedem încă prețurile pentru serviciile care urmează să fie disponibile, deși pagina este deja activă. Nu ne rămâne decât să așteptăm data de 19 octombrie, cu toate că anunțurile oficiale vor fi făcute cu ceva timp înainte.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din It

Ultima oră