CES 2016. Telefonul Huawei Mate 8, performanţă şi culoare unică – Mocha brown

06 Ian 2016 | scris de Marina Constantinoiu
CES 2016. Telefonul Huawei Mate 8, performanţă şi culoare unică – Mocha brown


Mate 8 este primul smartphone care integrează un procesor Kirin 950. Noul procesor se mândrește cu o putere a CPU-ului mai mare cu 100%, cu o performanță a GPU-ului mai mare cu până 125% și cu o eficiență a consumului de energie de până la 70%, în comparație cu procesorul Kirin 925. Performanțele de top sunt posibile datorită celor patru nuclee A72 de 2,3 GHz, cărora li se adaugă încă patru nuclee A53 de 1,8 GHz.
Echipat cu o baterie de 4000mAh, Mate 8 livrează o eficiență nemaiîntâlnită a consumului de energie, oferind mai mult de două zile de utilizare normală, după afirmaţiile producătorului.
În plus, datorită tehnologiei de încărcare rapidă, telefonul poate fi încărcat în doar 30 de minute, care sunt suficiente pentru o zi de utilizare.
Rulând interfața proprietară Huawei, EMUI 4.0 și versiunea Android Marshmallow 6.0, Huawei Mate 8 oferă sute de îmbunătățiri ale experienței de utilizare, inclusiv un serviciu încorporat care optimizează automat performanța sistemului. În plus, Mate 8 include un mod split-screen care permite jonglarea între diferite aplicații, care pot fi vizualizate concomitent pe ecranul telefonului.
Noul smartphone Huawei include un cititor de amprente de nouă generație, cu tehnologii îmbunătățite pentru mai multă siguranță, precum senzorul circular de citire a amprentelor care îmbunătățește zona de identificare cu 10%.
Suplimentar, identificarea amprentei are trei nivele de securitate, oferindu-le utilizatorilor mai multă protecție. În plus, noul design al senzorului crește deasemenea viteza de deblocare cu 100%.
Mate 8 oferă posibilitatea de a parola cardul microSD din telefon astfel că, dacă telefonul este furat sau pierdut, datele utilizatorului, disponibile pe cardul microSD, nu vor putea fi obținute.
Telefonul are o cameră foto revoluționară de 16 MP, cu senzor Sony IMX298, și o cameră foto secundară de 8 MP cu un nou algoritm de beauty pentru a putea surprinde selfie-ul perfect.
Huawei Mate 8 integrează tehnologia “Super Hands-Free 3.0” care permite utilizarea hands-free într-o varietate de medii. Fie că utilizatorii se află într-o mașină, într-o sală de conferințe sau la o petrecere aglomerată, aceștia se vor putea bucura de conversații clare, aflându-se până la 3 metri depărtare de telefon.
Mate 8 suportă conectivitate globală și mai multe frecvențe decât orice alt telefon dual-SIM, inclusiv 4 frecvențe 2G, 9 frecvențe 3G și 18 frecvențe 4G în 217 țări și regiuni, cu 1334 setări ale operatorilor.
Mate 8 are un corp unibody elegant, completat de un ecran de 6 inci, cu o rată înaltă de contrast.

Citiţi şi: Televizorul cu ecran flexibil, pantofii care se leagă singuri la şiret şi roboţelul din "Star Wars": noutăţi la CES Las Vegas

Alte stiri din It

Ultima oră