Cum să trișezi la Pokemon Go! (VIDEO)

21 Iul 2016 | scris de Veronica Micu
Cum să trișezi la Pokemon Go! (VIDEO)

"Pokemon Go" este un titlu Nintendo ce a fost dezvoltat de Niantic, un detaliu foarte important, deoarece această companie nu se află la prima creație software ce pune accent pe realitatea augmentată, scriu cei de la playtech.ro.

Site-ul de tehnologie susține că, deși nu a atins cote la fel de alarmante de popularitate, Ingress este primul joc al aceluiași dezvoltator ce folosește o rețetă similară.

Partea cea mai interesantă este că a fost descoperită o legătură foarte importantă între cele două produse, legătură ce poate fi folosită pentru a "înșela" sistemul la "Pokemon Go".

Conform unor postări pe Reddit, dacă ambele aplicații sunt rulate simultan, există șanse mult mai mari să fie găsite caractere Pokemon rare, la care, în condiții normale, s-ar ajunge foarte greu.

"Acest lucru se datorează faptului că ambele jocuri folosesc hărți identice, chiar dacă scopul pentru care le parcurgeți este diferit. În Ingress, folosind același principiu de realitate agumentată, vă aflați în căutarea unor puncte cu energie. Fără un efort foarte mare, a fost descoperită o corelație între punctele cu energie și locațiile în care se află personaje Pokemon. Ca urmare, dacă rulați ambele jocuri și săriți dintr-unul în altul, Ingress v-ar putea evidenția zone cu Pokemon pe care în mod normal le-ați rata", mai scriu cei de la playtech.ro.

Alte stiri din It

Ultima oră