O aplicaţie controversată pe telefon pentru cei care îşi urăsc şeful

25 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
O aplicaţie controversată pe telefon pentru cei care îşi urăsc şeful

Dacă v-ați simțit vreodată frustrat în legătură cu șeful, prietenii sau familia , a fost creată o nouă aplicație, ce-i drept controversată, care să vă ajute să eliminați această problemă, relatează dailymail.co.uk.

Aplicația Mobile Gun Android vă permite să trageți inamici în realitatea virtuală, folosind un pistol de 9 mm, o pușcă de asalt, o pușcă de lunetist sau un lansator de rachete. Apoi, direcționați camera telefonului la țintă, atingeți când imaginea de pe ecran este fixată și trageți.

Pentru a folosi aplicaţia, jucătorii trebuie să se conecteze prin contul lor Facebook, înainte de a alege una dintre cele patru arme de foc pe care să le folosească - un pistol de 9 mm, o pușcă de asalt, o pușcă de lunetist sau un lansator de rachete.

Apoi, utilizând camera foto a telefonului, aplicația folosește funcția de focalizare automată și detectare facială pentru a vă permite să vă trageți în ţintă.

Prin atingerea exactă a țintei, utilizatorii obţin puncte și, în cele din urmă, deblochează mai multe arme de foc. Aplicația este completată cu arme de foc, sânge și efecte sonore opționale.

Utilizatorii au, de asemenea, opțiunea de a înregistra videoclipuri ale ţintelor înregistrate, de a le salva pe dispozitivul lor și de a le distribui pe site-urile sociale.

Aplicația Mobile Gun Android este evaluată de către Pegi, organismul european de rating, ca fiind recomandat pentru oricine are peste trei ani.

"Dacă sunteți un amator de arme și nu aveți acces la una, atunci această aplicație este pentru dvs", afirmă Tigsel, dezvoltatorul de aplicații din India.

"Este în mod clar doar pentru distracție între prieteni", susţine Genesis Manuel Antony, creatorulîn vârstă de 26 de ani al aplicației. "Aş putea să-mi împușc liniștit prietenul și să postez un clip online - atunci el o să vadă și să-şi ia revanşa mai târziu".

În timp ce designerii o consideră o distracție inofensivă, aplicația provoacă îngrijorare deoarece ar încuraja violența în viața reală.

Recent, o revizuire a studiilor din aproape ultimul deceniu a concluzionat că expunerea la jocuri video violente este un "factor de risc" pentru o agresiune sporită.

 

Alte stiri din Gadget

Ultima oră