Motorola reinventează Razr sub forma unui smartphone pliabil

14 Noi 2019
Motorola reinventează Razr sub forma unui smartphone pliabil

Celebrul telefon cu clapetă din vremea romantică a telefoanelor mobile revine pe piaţă, de data aceasta fiind un smartphone cu touchscreen, dar care nu arată foarte diferit de original, scrie News.ro.

Motorola a prezentat oficial noul Razr, confirmând zvonurile. Este un smartphone cu ecran OLED de 6,2 inch care se pliază, devenind mai mic.

Există şi un al doilea ecran, de 2,7 inch, care poate afişa notificări şi poate fi folosit pentru controlul muzicii atunci când telefonul este pliat.

Spre deosebire de ceilalţi producători, care văd plierea ca pe o modalitate de transformare prin pliere a unei tablete într-un telefon, pentru Motorola plierea este un mijloc de micşorare la jumătate a telefonului, care poate fi astfel transportat mai uşor şi îşi păstrează şi potenţialul fashion.

La 15 ani distanţă, noul Razr are procesor Snapdragon 710, 6GB RAM şi 128GB spaţiu de stocare. Camera foto principală are 16MP, iar cea frontală 5 MP.

Din dotarea noului Razr nu lipsesc senzorul de amprente şi portul USB-C.

După problemele lui Galaxy Fold şi evidenta neîncredere a publicului faţă de acest format, cei de la Motorola spun că au toată încrederea în sistemul de pliere folosit de Razr.

Noul Razr va costa 1.500 de dolari şi va intra pe piaţă în ianuarie 2020.

Alte stiri din Gadget

Ultima oră