Nu i-a scăpat nici măcar o fată! Sfaturi despre cum să agăți în Vama Veche, pe gratis, gen moca

29 Apr 2015
Nu i-a scăpat nici măcar o fată! Sfaturi despre cum să agăți în Vama Veche, pe gratis, gen moca
Un creştin – că altfel nu putem sa îi spunem – a dat anunţ pe olx.ro că cedează, în mod gratuit, un Ghid de agăţat în Vama Veche. Ediţia pare una princeps, întrucât este scrisă cu creionul de utilizatorul Claudiu Vamaiotu.

Și cum reclama e sufletul comerțului, autorul spune cu propriile-i cuvinte:

„Salut. Numele meu este Claudiu, dar probabil ma stii cu numele de Claudiu Vamaiotu. Daca nu ma stii tu, sigur ma cunoaste prietena ta. De ce? Pentru ca eu stiu si am testat cele mai bune variante de agatat in Vama Veche. Si m-am decis sa le impartasesc tuturor. Pe gratis. Gen moca.

Merg in Vama Veche de la 12 ani, si de atunci am reusit sa fiu cu cineva chiar si pentru o noapte. Dar de atunci pana azi mi-am perfectionat tehnica de agatat si nu mi-a scapat nici macar o fata. Totul cu ajutorul unor metode si replici foarte simple pe care le poti folosi si tu.

Daca nu ai incredere in mine intreaba prin Vama si sigur o sa-ti spuna cineva ca ma stie.

Poftim si-o mostra din cartea mea ca sa nu spui ca o citesti degeaba: In primul rand trebuie sa-ti faci strategia de la cort. Vrei sa agati seara, cand e sezonul, dimineata cand prada-I mai usoara, sau la pranz cand e toata lumea pe plaja? Ca sa-ti spun cum sta treaba in functie de perioada.

Eu am scris o singura carte pe care o dau gratis ca sa-i ajut si pe cei care nu stiu cum s-au n-au replici la ei. O poti da si tu mai departe daca ai un prieten mai loser asa. N-am apucat sa scriu mai multe si multe tipografii nu vor s-o publice, ca vezi Doamne n-are potential. 

Oricum ce vezi tu in poze e unicat, cu scrisul meu.

Garantat `Claudiu Vamaiotul`.”

Cum tot se apropie 1 mai, puteţi încerca ghidul, gen!


Alte stiri din Reportaj

Ultima oră