Tudor Chirilă face vocea lui Joker în varianta dublată pentru „LEGO Batman: Filmul”

31 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Tudor Chirilă face vocea lui Joker în varianta dublată pentru „LEGO Batman: Filmul”

Unii zambesc, alţii îşi dau coate - toţi sunt unanimi nu se putea alegere mai bună pentru vocea lui Joker din animaţia „LEGO® Batman: Filmul”, care va avea premiera în curând la cinema.

Actor şi muzician reputat, precum şi unul dintre juraţii emisiunii „Vocea României”, pe care a câştigat-o trei sezoane consecutiv, Tudor Chirilă va putea fi urmărit ca Joker, în cea mai nouă aventură animată „ LEGO® Batman: Filmul”, în premieră pe marile ecrane din 10 februarie.

Chirilă îi împrumută vocea unuia dintre cei mai cunoscuţi anti-eroi DC, cel care vrea să distrugă cu orice preţ toată aura de seriozitate a oraşului Gotham… şi să îl determine de Batman să recunoască în sfârşit că Joker este cel mai mare duşman al său. În versiunea originală a filmului animat, personajul este interpretat de Zack Galifianakis.

Despre participarea sa la procesul de dublaj al aventurii „ LEGO® Batman: Filmul”, Tudor Chirilă a declarat: „Întreaga experienţă a fost, în primul rând, distractivă. Scenariul este foarte tare, dar şi foarte solicitant în acelaşi timp. Datorită acestui personaj, am reuşit să scot nişte sunete de care nu credeam că sunt capabil până acum. Când ştii că publicul este format în mare parte din copii, trebuie să fii foarte atent şi să ai grijă să fii amuzant şi credibil în acelaşi timp, ceea ce poate fi o adevărată provocare.”.

Aceeaşi bună-dispoziţie care a transformat „Marea aventură Lego” într-un fenomen mondial, îl aduce acum pe LEGO® Batman în propriul film animat pe marile ecrane. O mulţime de lucruri rele sunt pe cale să se întâmple în Gotham, iar dacă Batman vrea să salveze oraşul de teribilul Joker, va trebui să înveţe să renunţe la postura de erou solitar, să încerce să colaboreze cu alţii şi poate, doar poate, să se mai relaxeze puţin.

Alte stiri din Film

Ultima oră